Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

Διαφημιστείτε στο Healthloading

Το HealthLoading μετράει ένα χρόνο λειτουργίας και οι αναγνώστες μας συνεχώς αυξάνονται.

Προσφέρουμε πολύ οικονομικές προτάσεις διαφήμισης στην ιστοσελίδα, με μεγάλα ή μικρά banners, εναλλασόμενα ή μη, videos, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Όσοι διαφημίζονται στο Healthloading ανεξαρτήτως πακέτου έχουν επιπλέον προβολή, σε όλα τα άρθρα στο side bar καθώς οι διαφημίσεις προσαρμόζονται απευθείας εκεί με τη μορφή slider. Επίσης με την ενσωμάτωση των διαφημίσεων στο περιεχόμενο του site εξασφαλίζεται ότι δεν παρακάμπτονται απ’ το Adblock!

Αν η επιχείρησή σας, οι υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας σχετίζονται με την υγεία, τότε είμαστε το καλύτερο μέσο για να απευθυνθείτε στο δικό σας κοινό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, σχετικά με την διαφήμισή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του τμήματος διαχείρισης της online διαφήμισης στο email: [email protected]

Δείτε τα στατιστικά της ιστοσελίδας τα οποία ανανεώνονται ζωντανά (realtime) για να υπολογίσετε την προβολή της διαφήμισης σας.

Silver packet

Ad Slider

Προβάλλετε την επιχείρησή σας στον προβολέα διαφημίσεων (Ad Slider). Οι διαφημίσεις εδώ εναλλάσσονται.

Gold packet

Άρθρο ή Review

Άρθρο παρουσίασης ή Review προϊόντος, υπηρεσίας, προσφοράς, επιχείρησης ή εκδήλωσης και προβολή με σταθερά banners (medium rectangle 300×250), χωρίς εναλλαγή άλλων διαφημιζόμενων στην ίδια θέση.

Επίσης σε αυτό το πακέτο, όσοι διαφημίζονται στο Healthloading, έχουν επιπλέον προβολή με την δημοσίευση της επιχείρησης, των υπηρεσιών ή των προϊόντων τους στη σελίδα του Healthloading στο Facebook και στο Linkedin σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Premium packet

Χορηγία – Sponsoring

Όπως στο gold packet ομοίως και εδώ, με τη διαφορά ότι στο premium packet oι χορηγοί έχουν περαιτέρω δυνατότητα εξατομικευμένης προβολής ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της διαφημιστικής τους εκστρατείας, όπως και το ότι προβάλλονται στις πρώτες θέσεις διαφήμισης της αρχικής σελίδας με σταθερά banners (leaderboard 728×90 ή medium rectangle 300×250), ανάλογα των προτιμήσεών τους.

Παράδειγμα προβολέα διαφημίσεων ( Αd Slider )