Τώρα το καλοκαίρι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πραγματικά δεν κάνουν καθόλου καλό στην τρίχα σου. Παρακάτω θα μάθεις τι πρέπει να αποφύγεις τώρα το καλοκαίρι για να έχεις πάντα λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Θερμότητα

Ναι φυσικά και το να έχεις τέλειες μπούκλες ή τέλεια ισιωμένα μαλλιά είναι ένα όνειρο που σίγουρα έχεις και τώρα το καλοκαίρι όμως καλό είναι τώρα με τους 40 βαθμούς να το αποφύγεις όσο γίνεται. Υπάρχουν τρόποι για να δώσεις σούπερ στιλ στα μαλλιά σου χωρίς όμως να κάνεις κακό στην τρίχα σου.

Με προσοχή

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τα μαλλιά μας είναι νωπά τις περισσότερες φορές είναι να τα χτενίζεις πάρα πολύ …”άγρια” ειδικά όταν είναι νωπά μιας και δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να οδηγήσει στο σπάσιμο της τρίχας. Μια χτένα με αραιά δόντια δεν θα προκαλέσει κακό στην τρίχα σου αφού δεν θα την κάνει εύθραυστη και ειδικά αν τα μαλλιά σου έχουν την τάση να μπερδεύονται καλό είναι χρησιμοποιήσεις ένα μαλακτικό για να μπορέσεις να τα ξεμπερδέψεις εύκολα που δεν θα κάνει πιο εύθρασυτη την τρίχα σου.

Πολύ αλάτι

Το χλώριο της πισίνας αλλά και το αλάτι της θάλασσας είναι παράγοντες που επιδρούν στην τρίχα σου και της κάνουν κακό. Το μυστικό εδώ είναι να απλώσεις την μαλακτική σου πριν μπεις στην πισίνα ή την θάλασσα σε νωπά μαλλιά και έτσι τελικά κατορθώνεις να προστατεύις την τρίχα σου από όλα.

Κάνεις τον topknot το αγαπημένο σου κότσο:

Μπορεί να πρόκεταiι για ένα από τα πιο in τρεντ στα μαλλιά ειδικά για το καλοκαίρι αλλά ειδικά αν τραβάς απρόσεκτά τα μαλλιά σου δεν αποκλείεται να καταφέρεις να δεις τα μαλλιά σου να σπανε στις άκρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ