Κωνσταντίνος Συμεωνίδης MD

Δερματολόγος - Γραμματέας Δερματολογικής Εταιρείας Κύπρου

0
2289

Βιογραφικό

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Συμεωνίδης είναι αναγνωρισμένος Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος από το 2010. Μετά το πέρας των Ιατρικών του σπουδών ειδικεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του νοσοκομείου «Ηλίας» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Δερματολογικών και Αφροδίσιων Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός» της Αθήνας. Στην συνέχεια εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης σε κέντρα Κοσμητικής Ιατρικής και Ιατρικά κέντρα Laser στην Αθήνα. Μετέπειτα μετέβηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου έγινε μέλος στο National Health System UK και διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική κλινική του “Royal Hallamshire NHS Hospital” στο Sheffield.

Ο Δρ.Κωνσταντίνος Συμεωνίδης έχει στο ενεργητικό του συμμετοχές και παρουσιάσεις σε Ευρωπαικά συνέδρια Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας. Είναι ενεργό μέλος της Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας , της Δερματολογικής Εταιρείας Κύπρου , της Ευρωπαικής Παιδιατρικής Δερματολογίας , του Ιατρικού Συλλόγου Κύπρου καθώς και του Ιατρικού Συλλόγου Ηνωμένου Βασίλειου (GMC).

Τα τελευταία χρόνια ο Δρ. Κωνταντίνος Συμεωνίδης εργάζεται στο Ιατρικό Κέντρο SKINLAB μαζί με τον Γενικό Χειρουργό Δρ. Περικλή Συμεωνίδη προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στον τομέα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας , κοσμητικής ιατρικής και Χειρουργικής σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο χώρο στην καρδιά του Στροβόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ