Νικόλας Χατζηνικολάου MD

Oρθοπαιδικός Χειρουργός - Μικροχειρουργός

0
825
Βιογραφικό

Ο Χατζηνικολάου Νικόλας MD είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και Μικροχειρουργός. Κατάγεται από την κατεχόμενη Αμμόχωστο και τώρα διαμένει στην Λάρνακα. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 2003. Ειδικεύτηκε για έξι χρόνια στην Ορθοπαιδική και Τραυματολογία στο Νοσοκομείο ΚΑΤ Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί για 3.5 έτη στον τομέα της Μικροχειρουργικής Άνω και Κάτω άκρου, στο τμήμα Μικροχειρουργικής και Άκρας Χείρας του Νοσοκομείο ΚΑΤ Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στον τομέα των Αρθροσκοπικών Επεμβάσεων και Αθλητικών Κακώσεων, στη Κλινική Αθλητικών Κακώσεων του Νοσοκομείο ΚΑΤ Αθηνών , και σε Ιδιωτικές κλινικές στην Αθήνα.

Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκπαιδεύτηκε στo Universtat de Barcelona στις Ελάχιστα παρεμβατικές χειρουργικές τεχνικές (διαδερμικές) των παραμορφώσεων του άκρου ποδός.

Εκπαιδεύτηκε στις Αρθροσκοπήσεις Καρπού (Basic+ Advance) στο IRCAD Laparoscopic Training center Strasbourg, France. Συμμετείχε με Ανακοινώσεις, Δημοσιεύσεις και Παρουσιάσεις σε διάφορα ευρωπαϊκά και διεθνή Συνέδρια με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο Παναμερικανικό Ορθοπαιδικό Συνέδριο το 2010. Παρακολούθησε δεκάδες εκπαιδευτικά σεμινάρια ανά το παγκόσμιο.

Είναι Ενεργό Μέλος της Ελληνικής (ΕΕΧΟΤ) και Κυπριακής(ΚΕΧΟΤ) Ορθοπαιδικής Εταιρείας, της Ευρωπαικής εταιρείας Αρθροσκοπήσεων Καρπού (EWAS), της Ευρωπαικής εταιρείας Αρθροσκοπήσεων – Μελέτης Χόνδρου (ICRS) και της Ευρωπαικής Εταιρείας MIS FOOT SURGERY(GRECMIP).

Από το 2011 εργάζεται στη Λάρνακα, στο Συνέσειο Ιατρικό κέντρο και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διατηρεί Ιατρείο.

Συνεργάζεται και πραγματοποιεί Χειρουργικές Επεμβάσεις στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» στη Λάρνακα και στο Ιδιωτικό Νοσοκομείου Ευαγγελίστρια, στην Λευκωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ